Korzár logo Korzár Zemplín

DNES VARÍ

Vedúca kuchyne Pizzerie Romana v Michalovciach Hana KocunováKuracie soté s fazuľkouSuroviny:480 g kuracích pŕs120 g fazuľky Heinz v

Vedúca kuchyne Pizzerie Romana v Michalovciach Hana Kocunová

Kuracie soté s fazuľkou

Suroviny:

480 g kuracích pŕs

120 g fazuľky Heinz v paradajkovej omáčke

400 g opekané zemiaky

400 g ryža

40 g oleja

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

korenia: rozmarín, gyros, zmes korenia na hydinové steaky, vegeta

Ako na to:

Kuracie prsia nakrájame na rezance, osolíme a okoreníme ich. Potom necháme cez noc v náleve, aby korenie prešlo celým kuracím mäsom.

Potom ho osmažíme na prudkom ohni. Keď mäso začne mať zlatisté zafarbenie, začneme k nemu pomaly pridávať aj fazuľku s paradajkovou omáčkou. Takúto zmes musíme pod pokrievkou smažiť asi 3 minúty.

SkryťVypnúť reklamu

Ako prílohu si medzitým prichystáme ryžu, hranolky alebo americké zemiaky, ktoré neskôr pridáme na tanier k mäsu s fazuľkou. Nielen vizuálny, ale aj chuťový dojem vylepší zeleninová obloha podľa vlastnej fantázie.

Prajeme vám dobrú chuť!

Autor: jč

Najčítanejšie na Zemplín Korzár

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 896
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 424
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 148
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 266
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 544
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 075
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 926
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 634
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu