Korzár logo Korzár Zemplín

---DNES VARÍ----

Šéfkuchárka Mária Gazdová z reštaurácie Gastrocentrum na Námestí slobody v HumennomGastro špecialita 1 porciaSUROVINY:100 g bravčové karé20

Šéfkuchárka Mária Gazdová z reštaurácie Gastrocentrum na Námestí slobody v Humennom

Gastro špecialita 1 porcia

SUROVINY:

100 g bravčové karé

20 g cibuľka

20 g šampiňóny

20 g šunka

40 g syr

Na dochutenie:

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

vegeta, čierne korenie, soľ a grilovacia zmes

Koreníme podľa chuti.

Príloha:

100 g hranolky

100 g ryža

AKO NA TO:

1.Bravčové karé najprv narežeme a naklepeme na plátky. Osolíme ho, okoreníme grilovacou zmesou a vegetou, opečieme ho na oleji. V druhej panvičke orestujeme cibuľku, pridáme šampiňóny, trošku kečupu a celú zmes potom priložíme na opečené mäso

SkryťVypnúť reklamu

2.Pridáme plátky syra a šunky a celé to zapečieme v rúre alebo na panvici. Potom už len pridáme bohatú zeleninovú oblohu

PRAJEME DORÚ CHUŤ

Autor: HUMENNÉ

Najčítanejšie na Zemplín Korzár

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 894
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 423
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 148
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 265
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 551
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 074
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 924
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 629
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu