Korzár logo Korzár Zemplín

Dnes varí...

Na tomto mieste ste sa desať mesiacov stretávali so zaujímavými a exkluzívnymi receptami jedného z najlepších kuchárov na Slovensku Rasťa VOJTOVIČA.

Začína leto, a tak sme sa rozhodli, že vám teraz, pre zmenu budeme prinášať zaujímavé recepty, ktoré môžete ochutnať v rôznych zemplínskych reštauráciách, kaviarňach, či vinárňach. Veríme, že si ich obľúbite a čoskoro sa ocitnú aj na vašom stole.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mariana SOLENSKÁ z vinárne STARÝ SUD v Michalovciach

PIVÁRSKY REZEŇ S CHRENOM

SUROVINY:

600g bravčového stehna

soľ

hladká múka

2 zemiaky

1 strúčik cesnaku

1 vajce

mleté čierne korenie

majorán

2 lyžice piva

1 lyžica mlieka

1 lyžica polohrubej múky

SkryťVypnúť reklamu

olej

chren

ocot

AKO NA TO:

1.mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a obalíme v múke

2.pripravíme zemiakové cesto: zemiaky ošúpeme a postrúhame na jemnom strúhadle, alebo ich rozmixujeme. Pridáme vajce, okoreníme, posypeme majoránom, pridáme pivo, mlieko, polohrubú múku a vymiešame

3.rezne namáčame do cesta a vyprážame

4.podávame s chrenom, pokvapkaným zriedeným otcom. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovou oblohou

PRAJEME DOBRÚ CHUŤ

Najčítanejšie na Zemplín Korzár

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 894
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 423
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 148
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 265
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 551
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 074
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 924
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 629
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu